Harta e faqes

Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix
Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Stomatologji - Turizëm dentar në Shqipëri

SHËRBIM FALAS

Ne gjejmë dentistin që ju jeni duke kërkuar  në Shqipëri.

Do të merrni disa preventiv brënda pakë orësh, pa pagesë dhe pa detyrim.

{
{

Albania Dent  përfaqëson një grup klinikasht dentare të përzgjedhura me mjek të specializuar dhe me çmimet më të ulta. Përvoja shumvjeçare në trajtimin e pacientëve , aplikimi i teknikave më moderne në stomatologji e ka bëre Albania Dent më të besuseshme dhe pikë referimi per çdo lloj shërbimi  dhe kurimi dentar.

 

Albania Dent  ju vë në kontakt me mjekët e specializuar në të gjitha fusha e odontoiatrisë;  implantologjdentare, rikostruktim kocke, All on-4, Endodonticia, Protezat Fikse, Proteza të lëvizshëme, Terapi Konservative, Stomatologji Estetike, Zbardhje  dhëmbësh, Veneers dentare , të cilët do të kujdesen për shëndetin tuaj dhe së bashku, ju mund të gjeni zgjidhjen më të mirë dhe më të përshtatëshme sipas ekzigjencave dhe nevojave tuaj.

 

Kliko këtu për të dërguar një file me dimension të madh 

Klinika dentare Ksenon

Carmine De Angelis


Isha në POLI KLINIKA DENTARE KSENON DENT në Durrës, pritja e shkëlqyeshme. Stafi mjekësor shumë profesional dhe i përpikët dhe i vëmendshëm ndaj problemeve të hasura. Implantet u vendosën në një kohë record,nga një kirurg me shumë eksperiencë, dhe pa pasur asnje problem ; Nje vëmendje të e madhe për stomatologjinë konservative. Një përvojë jashtëzakonisht pozitive.


Doni të flisni me Carmine?

Ja çfar thonë për ne

{

Annamaria Zapparoli -

Unë shkova atje sepse kisha dëgjuar të flitej shumë për Albania Dent, që punojnë mirë dhe janë shum të organizuar. Këtu unë gjeta një zgjidhje perfekte për të gjitha problemet e mia dentare. falënderim


A doni të flisni me Anna?

{

Unë kam qenë në këtë klinikë rreth 4 javë më parë, stafi shumë miqësor, mjedis shumë të pastër. Unë kam qenë i kënaqur me punën

 

Dany Aiezzo

+393278970537

DENTAL CENTER SHQIPËRI DENT - POLET KLINIKA DENTARE KSENON DENT

eyJpdCI6IkltcGxhbnRvbG9namlhIGRlbnRhcmUiLCJlbiI6IkRlbnRhbCBpbXBsYW50b2xvZ3kiLCJlcyI6IkltcGxhbnRvbG9n7WEgZGVudGFsIiwiZnIiOiJJbXBsYW50b2xvZ2llIGRlbnRhaXJlIiwiZGUiOiJaYWhu5HJ6dGxpY2hlIEltcGxhbnRvbG9naWUiLCJhbCI6IkltcGxhbnRvbG9naWEgZGVudGFsZSJ9Ksenon DentImpianto dentalePonte dentaleeyJpdCI6IkRlbnRpc3RpIGluIEFsYmFuaWEiLCJlbiI6IkRlbnRpc3RzIGluIEFsYmFuaWEiLCJlcyI6IkRlbnRpc3RhcyBlbiBBbGJhbmlhIiwiZnIiOiJEZW50aXN0ZXMgZW4gQWxiYW5pZSIsImRlIjoiWmFobuRyenRlIGluIEFsYmFuaWVuIiwiYWwiOiJEZW50aXN0aSBpbiBBbGJhbmlhIn0=eyJpdCI6IkRo621i6yB06yBmaWtzdWFyIG7rIFNocWlw63JpIiwiZW4iOiJGaXhlZCB0ZWV0aCBpbiBBbGJhbmlhIiwiZXMiOiJEaWVudGVzIGZpam9zIGVuIEFsYmFuaWEiLCJmciI6IkRlbnRzIGZpeGVzIGVuIEFsYmFuaWUiLCJkZSI6IkZlc3RlIFrkaG5lIGluIEFsYmFuaWVuIiwiYWwiOiJEZW50aSBmaXNzaSBpbiBBbGJhbmlhIn0=eyJpdCI6IlJhZGlvbG9namlhIER1cnJlcyIsImVuIjoiUGFub3JhbWljIFgtcmF5IiwiZXMiOiJSYWRpb2dyYWbtYSBwYW5vcuFtaWNhIiwiZnIiOiJSYWRpb2dyYXBoaWUgcGFub3JhbWlxdWUiLCJkZSI6IlBhbm9yYW1hcvZudGdlbmJpbGQiLCJhbCI6IlJhZGlvZ3JhZmlhIHBhbm9yYW1pY2EifQ==eyJpdCI6IktpcnVyZ2ppYSBPcmFsZSAiLCJlbiI6Ik9yYWwgU3VyZ2VyeSAiLCJlcyI6IkNpcnVn7WEgT3JhbCAiLCJmciI6IkNoaXJ1cmdpZSBvcmFsZSIsImRlIjoiT3JhbGNoaXJ1cmdpZSAiLCJhbCI6IkNoaXJ1cmdpYSBPcmFsZSAifQ==All on four

Kuroni dhëmbët tuaj në Shqipëri, këtu do të merni kurime nga më të mirat për shëndetin tuaj  . Falë Albania Dent  ju mund të zgjidhni një nga klinikat më të mira dentare, me dentistë të specializuar,  të cilëve mund tju besoni curimin e dhembëve tuaj dhe me një çmim  të arësyeshëm. Ne dëshirojmë që pacientët tanë të ndjehen komode, të sigurt, të qetë dhe në një atmosferë miqësore, çdo seance mjekimi ne klinikat tona fillon me buzëqeshjen mjekëve tanë, dhe përfundon me buzëqeshjen e pacientëve .

Si e funksionon Albania Dent

{
{

Para dhe pas trajtimit 

Shërbime - Kure dentare në Shqipëri

Stomatologjia estetike në Shqipëri

{

Estetika dentare krijonë mundësinë për të eliminuar gabimet dhe papërsosmëritë, duke përmirsuar buzëqeshjen tuaj, në një mënyrë jo invazive dhe pa ndonjë kundërindikacion. Klinikat dentare të Albania Dent, përpiqen të përmirësojnë pamjen e aspektit tuaj nëpërmjet vendosjes së faseteve estetike, të quajtur edhe lumineers, intarsi e korone në dhëmbët natyrore ose implantet.

Lexo më shumë

{

Implantologjia Dentare në

Shqipëri

Ndërhyrjet implantologjike në Shqipëri mund të kryhen në të gjitha klinikat dentare të lidhura me Albania Dent, në një kohe sa më të shkurtër dhe me çmime të volitshme. 

Lexo më shu


Chirurgjia Orale në Shqipëri

{

Kirurgjia odontostomatologjike, e njohur edhe si kirurgjia orale, është një disiplinë mjekësore që merret me problemet e dhëmbëve për të cilat kërkohet një ndërhyrje kirurgjikale.


Lexo më shumë

Proteza dentare në Shqipëri

{

Proteza e dhëmbëve përdoret për të rehabilituar funksionet gojore të pacientëve duke zëvendësuar dhëmbët natyrorë që mungojnë me elementë dentale artificiale
Proteza e lëvizshme zëvendëson një pjesë ose tërë harkun e dhëmbëve dhe mund të hiqet nga pacienti për qëllime të higjienës ditore. Proteza e lëvizshme mund të jetë e pjesshme ose totale.


Lexo më shumë

Dentistat në Shqipëri

{

Klinikat tona dentare në Shqipëri janë shumë të specializuara, të përbërë nga një ekip mjekësh të stomatologjisë të cilët përditësohen vazhdimisht për të rejat në sferën e odontoiatrisë.
Përditësimi i vazhdueshëm i teknologjive dhe materialeve të përdorura e ka bërë Albania Dent një pikë referimi që është gjithmonë inovative dhe avangarde. Atmosfera miqësore, mjedisi i ngrohtë dhe i qetë mirëpret pacientët duke u ofruar atyre çdo comoditet

Numërimi dhe emërtimi i dhëmbëve 

{
{
Create a website