Harta e faqes

Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix
Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Lista e çmimeve - Sa kushton një implant dentar në Shqipëri

Faqe update në progres

Të gjitha shërbimet stomatologjike

{

Diagnostike çmimet

 

3D-CT çmimi €

Skaner intraoral 3D çmimi €

Ortopanoramica digjital çmimi €

Radioviziografia çmimi €

Intraoral kamera çmimi €

CAD-CAM çmimi €

Korrigjimi i ATM çmimi €

Spectro Hije çmimi €

Ozoni, terapi çmimi €

 

Implanti çmimet

 

Implantet dentare çmimi € 500,00

Kurorë mbi implant , metal - qeramike çmimi € 100,00

Kurorë mbi implant - Zirconium -qeramike çmimi € 200,00

Kurorë mbi implant Paladio , qeramike, çmimi € 300,00

Ura mbi implantet dentare çmimi €

Të përkohshëm protezat në implantet çmimi € 20,00

Të gjitha-në-4 çmimi € 3500,00

Të gjitha-në-6 çmimi € 4.500,00

Ure fikse në 4 implantet çmimi €

Ure fikse në 6 implante çmimi €

Straumann pro arch çmimi €

Protezat semifissa me bar në implantet çmimi € 300,00

Protezat semifissa në sistemet me të vendosjes çmimi €

Mini-sistemet çmimi €

Implantet çmimin Nobel €

Implantet Straumann çmimi €

Implantet Ankylos çmimi €

 

Teknikët dentar çmimet

 

Kurorë mbi natyrore dhëmb çmimi € 100,00

Ura në dhëmbë natyrore dhe metal – qeramike € 100,00
Ura në dhëmbë natyrore dhe metalike –Zirconium - 200,00
Ura në dhëmbë natyrore dhe metalike –Palladium për€ 300,00
Ura në dhëmbë natyrore dhe metal – ar 500,00
Ura në dhëmbë natyrore dhe metal – Qeramike shtypni € 300,00

Mbushjet qeramike çmimi € 80,00

Veneers porcelani çmimi është€ 300,00

E protezave ankorohen në aroused kurora çmimi €

Metal-qeramike çmimi €

Zirconium-qeramike çmimi €

Qeramike shtypni çmimi €

Titan-qeramike çmimi €

Ari qeramike çmimi €

Teknike SLM çmimi €

 

Celular proteza çmimet

 

I kombinuar punën çmimi €

Protezat me saktësi sulmet çmimi € 250,00

Celular proteza çmimi € 300,00

 

 

Kozmetike të dhëmbëve çmimet

 

Ablation e gur (tartar) çmimi € Falas

Zbardhjen e dhëmbëve çmimi € 15,00 për dhëmb

Zbardhjen e dhëmbëve me Laser çmimi €

Bizhuteri dentare çmimi €

DSD-Digital buzëqeshje të projektimit çmimi €

 

Konservatore stomatologji çmimet

 

Endodontics çmimi € 15,00 në channel

Përbëra mbushje çmimi € 35,00

Heqjen e kariesit të dhëmbëve me Laser çmimi €

Stomatologjisë pediatrike

çmimi €

Sugjerim dentare çmimi €

 

Cirurgia me gojë çmimet

 

Dhëmbi i nxjerrjes çmim prej€ 10

E augmentation e eshtrave me çmim €

Kockëmadh zgjerimin-Split venger osteotomy çmimi €

Sinus çmimi €

Heqja e granulomave çmimi €

Heqjen e një pjese të një dhëmb çmimi €

Forma e gingival diferencë çmimi €

Dhëmballëve të nxjerrjes çmim prej€ 15,00

Dhëmbi i nxjerrjes ingrown çmimi € 20,00

Heqja e frenum është shumë e qartë çmimi €

Heqjen e cysts çmimi €

E kockave rigjenerimin me plazma e gjakut-PRGF(19) çmimi €

 

Orthodontics çmimet

 

Gjashtë muaj buzëqeshje çmimi €

Njësi fikse çmimi €

Pajisje të lëvizshme çmimi €

Orthodontics për fëmijët çmimi €

Ortonozia për të rritur çmimi €

E parë të provimit orthodontic çmimi €

Orthodontics para-protetike çmimi €

 

Create a website